Saturday, December 17, 2011

Aduhai

Salam kawan~ Rindu aku ? ahaks
Entahlah , rasa malas pula nak menulis blog. Takde feeling orang kata. Ataupun takde mood. Hmm, adakah ini sebab lagi berapa hari sahaja nak ambil result PMR. Mak tak kasi nak pindah T.T . Aduhaii . Haritu , sir ada tanya nak pergi sekolah mana tahun depan ? aku cakap stay je.

 Sir cakap aku takde ke impian , nak jadi apa , masa besar nak kerja apa. Aduhaiii (lagi sekali) . Ada orang cakap kita kena ikut flow je, takyah pikir banyak sangat. Bila besar nanti tahulah nak jadi apa. Tapi perancangan bebb . Aduh , okelah korang , babai . Hati ku dilanda sedihhh . Aduhaiiiiiiii

No comments: