Monday, May 6, 2013

PPT

Salam.

Baru sekarang lah nak tulis padahal masa balik cuti ada banyak gila waktu. Sekarang bila nak pulang asrama baru nak update,Biarkan~

Hmmm, Nak kongsi ke tak ye? sebab bila balik rumah aje, kepala walaupun takde pape tapi mesti rasa kusut. Tu yg tak menyentuh nyentuh blog tersayang ini. Masa kian berlalu, hati pun rasa dah jemu(bukan jemu ngan blog ni!) Kehidupan di sekolah rasa bagaikan hambar, adakah ini tanda orang dah nak tua ? Oh tidak. tidak sama sekali.

Aku bila ada masalah, I tend to cerita kat orang esp kawan2 baik n junior2, tapi dalam masa yang sama aku terlupa, untuk mengadu kat Allah dulu. sebab memang betul kita boleh mengadu kat
rakan,guru,kaunseling,keluarga, tetapi Allah adalah segala2nya. kita ngadu pun mereka boleh bagi skongan,dorongan dan semangat tapi Allah beri penyelesaiannya.Allah beri jalan yang kita perlu pilih, bukan nak kata nasihat mereka tidak bermakna, tapi

Ingat Allah dahulu sebelum ingat yang lain, kalau ada masalah je, mengadu kat Allah, baru mengadu kat family,rakan2 and the list goes on... 
___________________________________________________
Jadual Periksa Pertengahan Tahun . serius cuak, kalo gred turun nanti kena keluar asrama >_____<

selasa 7/5 ba stam n usuluddin
rabu 8/5 syariah stam n sivik
khamis 9/5 BA1 n BA2
jumaat 10/5 mate 2 n mate 1

Doakan.

No comments: