Friday, November 22, 2013

You

Semakin lama kita tengok blog kita, semakin rasa rimas dengan benda2 yg dulunya rasa cam menceriakan tapi sekarang rasa cam ... Dan gue buang nya , seperti chat box , cam tak membantu, dengan orang iklan apa2 lah kan..

Spm woo ..

Ok sekarang ini sudah 8 matapelajaran selesai. 2 to go, Sains dengan Bahasa Arab. Boleh kata setakat uyang menjadi kerisauan adalah addmath, kertas addmath buat cam apetah, rasa jawab macam bukan spm je, masa trial jawab lagi oke rasanya. Jawab macam tak pernah belajar. Rasa nak nangis pun ada juga.

Masa jawab tu asyik tengok jam je kan. Takcukup masa la, berangan pandang tingkap tengok mesin gedegang . Haiyoo , tapi dah lepas dah subjek tu but still rasa cam tak selesa. Addmath je rasa cam den tak puas hati. Yang lain boleh cakap buat kaw2 gitu. Hish addmath ni . hehe , papepun taknaklah ia menjejaskan mood untuk paper seterusnya. Esok nak keluar ngan shukri gi alamanda dia ajak. Lama tak jumpa my fren. Lom habis spm pun dah keluar , apa la masalah saye nehh .

Mampukah anas fikri menjaga masanya dengan baik ? Nantikan episod seterusnya dalam You 2.

No comments: