Thursday, April 23, 2015

It's the end though it's a little bit sad

Assalamualaikum ..... huhuhuhu

Akhirnya, masa aku mengajar sampai sudah ke penghujung nya .. takdelah penghujung sangat. Hari khamis minggu depan, aku dan pelajar2 kafa tu akan wat jamuan.. kemain meraikan perpisahan aku hahaha ..

Harini xde suara as usual.. menghabiskan air liur demi menyuburkan minda2 anak muridku dengan ilmu2 agama huhu insyaAllah mereka membesar dengan didikan yg baik amin..

Aku sebenarnya gembira dan rasa cam nak cakap ' yes akhirnya habis pun ngajar!' tapi rasa bersalah cakap camtu , sebab bebudak ni cam sedih pulak bila aku abis ngajar. Diorg kata nak ikut aku ke mesir. Aku cakap, awak tunggulah ustaz kat sini membesar, tengok2 ustaz dah kahwin .. haha

Malam tadi ngajar budak darjah 6 yang ambil psra. kemain sikit bilangannya .. tapi ok la semangatnya ada..

Dokumen2 kena siapkan dan aku yg kelam kelibut bertambah mutu serabutnya hahaha .. esok nak wat passport..

Aduhai takut sebenarnya nak belajar2 , lagi bahasa arab.. di atas kertas bolehla.. cuba kalau verbal conversation, mau tak ke laut brain aku ni .. nak tak nak kena belajar2 dan belajar ..

Haaa lupa nak gitau haritu aku pergi jadi fasi kat semenyih.. SMK sungai Besi. best ... and kitorg ada tersesat dekat hutan .. kemain cemas.. fasi2 pun taktau jalan sebab kitorg terputus org depan.. (sebab fasi pun baru kat tempat situ dan x familiar,) What I dislike the most is the fact that I forgot to give my number phone kat bebudak sekolah tu.. sebab dulu jadi fasi diorg ada wat grupkat wasap .. masalahnyer aku xde tgkp gmbr gak hahaha .. ah biar lahh ..  terkubur pengalaman dan kenangan disitu ecewahhhhh

aku and kois rasa cam xde masalah, tapi cam ada.. entahlah aku harap persahabatan kitorg ok2 sahaja.. sebab aku ni jenis cam pendiam dan kois macam terlebih peramah .. kadang2 perangai aku xdpt ditafsir , mana aku nak gembira, aku gembiralah, mana aku nak diam2, ttetiba aku membatu senyap, tu yg kekdang kois tanya , anas ko ok x, aku ok je, in fact, aku memang camtu, xleh nak kata apa .. hmm ntahlah .. mungkin aku jarang bercakap kot... hohoiii ko da kenapa anas ...


p/s : sori la asik2 tak update,,,, hahahaha .. huhuhuhu .. asal aku rasa cam banyak haha huhu aku tulis ni .. ah biar ah


No comments: