Tuesday, April 5, 2016

4/4/16

Banyak-banyak hari yang kosong, time kau mengantuk gila baru kau nak buat post . . . anassss!!

Aduhai,

To sum up my day, bangun pagi and then solat subuh, sebelum tu rasa macam nak pukul orang sebab ulcer kat mulut ni melampau² pula. . .

and then aku ngantuk sangat, tido lepastu, terlajak sampai kul 10 which is unusual for me as I start my preparation for my afternoon class at 9.00 am. Jadinher aku rasa jadual cam da bergegar sebab lambat bangun. Haiyo!

Harini pula ada pest control. Which is semua barang kena bawa keluar. Bayangkan la semua barang okayy, kot kalau barang cenonet takpela, ni dari Malaysia punya kot mestilah berlambak macam ko nak pindah rumah(which is memang betul pun!)

And then aku lepak bilik jiloi. Since bilik dia da di spray semalam aku pun melengah²kan diri samvil berbaring di biliknya. And aku tak pergi class pada harini. Erghh. Aku sempatle mandi ,solat zuhur, and pergi kedai makan tengahari ngan hazmn. Nak² pula kedai tu buka movie Mr.Incredible. masa kecik2 aku tenfok, lama la plak kag situ sampai asar adoyai how non productive lulzz... tengok whatsapp kawan2 post pelajaran harini , kitabah and istimak .. Ok lettew ..

And then now sekarang kol 1:35 pg (if kt malaysia da kol 7:30 pg nih) .... Aku baru abis bersihkan bilik aku yang berminyak jubinnya since org tu spray mmg over kot... Banyak gile bai lipas dekat dapur....pun kitorg mop n bersohkan gak . aku tidur kat bilik che wan .... Arghh ngantok la plak kbai semua ... Ekceli nak buat sajak but since da citwr lebih lebih ni aku rasa cam malass....assalamualaikum semua ...

No comments: